zaterdag 13 november 2010

stof gekocht

Vanmorgen was ik op de lapjesmarkt in Utrecht. Ik liep daar hoewel ik het vaste voornemen had om helemaal niks te kopen. Er ligt namelijk nog een enorme berg lappen stof op mijn werktafel die ik de afgelopen clubdag (9 okt) gekocht heb. En sindsdien heb ik nauwelijks genaaid.

Maar ja, als je op de lapjesmarkt loopt is het wel heel erg moeilijk om niks te kopen. Ik zag genoeg stofjes die de ideeen stroom in mijn hoofd op gang konden brengen maar ik heb ze allemaal netjes weer teruggelegd. Op deze 2 spijkerstofjes na. Het moeten beide broeken voor Romek worden. Die vraagt namelijk best vaak wanneer ik weer eens een broek voor hem ga maken.
Ik heb ze vanavond al gewassen en gedroogd dus niets zou mij meer tegen mogen houden om weer in mijn werkkamer aan de slag te gaan.

6 opmerkingen:

 1. Thuis blijven is de enigste manier om niets te kopen.Ik ga ondanks allerlei voornemens ook altijd voor gaas...als ik stofjes zie.Maar succes morgen met je buit!!Met dit weer is het heerlijk om achter je machines te kruipen.En als ze zelf om broeken vragen...is het extra leuk.groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Knap hoor!! Maar twee lapjes meegenomen... want er zijn nu zoveel mooie vrolijke lapjes!!

  Succes met het beginnen aan de broeken!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gelukkig is het mooi somber en regenachtig weer de komende tijd, dus lekker achter de naaimachine hoeft nu geen straf te zijn.

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie stoffen! Ik moet toch maar eens naar Utrecht, met als excuus dat ik nauwelijks jongensstoffen in huis heb ;-) (dan praat ik maar even niet over de meidenstoffen, want daar puilt de kast van uit).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik had ze niet gezien gisteren, maar het zijn mooie stofjes!
  Dus ik zou zeggen: huppekee naar je atelier! :-))).... Succes ermee.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Haha, wie gaat er dan ook naar een stoffenmarkt als je geen stof wil/mag kopen.... :) Kat op het spek binden natuurlijk.

  Groetjes Denise

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette