vrijdag 1 augustus 2014

Een update

Het was weer eens een hele tijd stil op mijn blog. Maar ik heb niet stil gezeten en juist heel veel gemaakt in de tussentijd. Even een update met wat foto's.

Een mandje voor de verjaardag van mijn schoonzus. Hij staat nu bij hen in de keuken te schitteren met koffiecups erin.


Drie klaprozentassen. De 2 in de vorm van een mand zijn verkocht, de rechte tas is gemaakt voor de juf van Jajeri waar ze na 3 jaar afscheid van moet nemen omdat ze naar de middelbare school gaat.


Drie keer een zitzak voor de tablet. Daarmee komt het totaal op 25! En het verveelt nog steeds niet om ze ta maken omdat ze allemaal zo verschillend zijn.
En tussendoor een klein hoesje voor papieren zakdoekjes. Omdat ik het zo'n schattig stofje vind. Gemaakt op de avond dat Nederland moest voetballen in het WK. Was ik niet met voetbal bezig maar wel met iets 'van oranje'.


We gaan nog even door ...
Ik heb voor mijn webwinkel 6 verschillende hoesjes voor een notitiebloknootje gemaakt. De eerste vier zijn op A6 formaat, de onderste 2 zijn kleiner, A7 formaat.De binnenkant is eigenlijk leuker dan de buitenkant:


Vorige week heb ik 3 kleine tasjes (half A4 tje) gemaakt van Safari stof. Er staat er maar 1 op de foto. Het lijken 2 verschillende tasjes maar het is gewoon de voor- en de achterkant.Dan mis ik hier en daar nog wat foto's van kleine make-up tasjes, brillenhoesjes en geborduurde onderzetters. Het is een hele verzameling, leuk om te maken met al die bont gekleurde stofjes.

4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dingen allemaal! Mooie klaprozenstof, heel bijzonder!
  Heerlijke hebbedingen die notitieblokjes.. Zo leuk!
  En het blondmandje.. Gezellig!

  Groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een produktie, erg leuke dingen allemaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige dingen heb je weer gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette