vrijdag 29 juni 2007

Probeerhemdje

De machines zijn weer terug en er was gelukkig niks mee aan de hand. Ze hebben alleen op de juiste plekken wat olie enzo gekregen.


Gisteravond heb ik een hemdje van tricot gemaakt om meteen alle machines goed te testen. Eerst borduren op de tricot (bloemenbogen van farbenmix) daarna alles met de locker en de naaimachine in elkaar gezet. Het ging super.


Op de een of andere manier heb ik iets tegen tricot naaien, ik durf er nooit goed aan te beginnen. Waarom dat is begrijp ik ook niet zo goed, in 1 avond heb je een leuk shirt in elkaar zitten en zo heb ik meteen setjes ipv dat ik eerst in het dorp op zoek moet naar de juiste kleur en het juiste model van een shirt.
Ik heb het shirt van het patroon Uli getekend en de voor- en achterhals wat verdiept. Quinty heeft het nog niet gepast, ik ben benieuwd hoe het zit. Het mag van mij nog wel wat bloter voor de zomer. Hoewel, als ik nu naar buiten kijk ben ik eerder geneigd om de wintertruien weer tevoorschijn te halen.

3 opmerkingen:

  1. ik heb ook zo een onverklaarbare tricotfobie :) Wel mooi geworden hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een leuk shirtje zeg....moet je vaker doen, tricot gebruiken... :-))

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Quinty had het hier ook het hele weekend aan. Ondanks niet zo'n lekker weer droeg ze het zonder er iets over aan. Het staat ook zo fantastisch bij dat rokje, die schulprand komt zo mooi uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette