maandag 21 april 2008

Xenia

Dit weekend heb ik eerst alles wat er nog op de naaitafel lag aan de kant geschoven en ben iets nieuws gaan maken. Een lekker zomers jurkje voor Quinty, het patroon is Xenia van Farbenmix.

Ik heb een combi gemaakt van de 2 variaties op het patroon. Wel dubbele passen maar ook schouderbanden en geen rits. Ze kan 'm gewoon over haar hoofd aantrekken.Vanmorgen heeft Quinty 'm even gepast en daarna heb ik de zijkanten onder de oksels behoorlijk ingenomen. Hopelijk zit hij nu goed, misschien zijn de schouderbanden nog iets te lang.

Het jurkje is gemaakt van sweattricot en is heerlijk zacht. Er zitten fluweel bandjes opgenaaid en daar wilde ik de oranje bandjes op vastzetten. Maar na 4 keer uithalen drong het pas tot me door dat het echt niet ging en nu hangen ze er los aan. Quinty vindt ze lelijk dus waarschijnlijk haal ik de oranje bandjes er weer af.

Op het voorpand zit een Diddl applicatie. Deze heeft Quinty voor haar verjaardag gekregen.

2 opmerkingen:

  1. Mooi jurkje geworden Josette en ach dat bandje is er zo weer afgehaald als ze dat niet mooi vind,
    hier staat de laatste week de naaimachine ook eindelijk weer op de tafel (sinds weken/maanden)

    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja zeker een leuke jurk,lekker luchtig, kan al bijna aan met dit mooie weer. blauw gebruik je niet zo vaak. Gaat hij mee naar Frankrijk? Met een wit shirt eronder kan ze hem al gauw aan denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette