donderdag 2 juli 2009

de 1e bloemetjes

Ik ben nu zo'n 2 dagen aan het haken (tussendoor natuurlijk, er zijn ook nog andere bezigheden :-)) en deze 3 bloemetjes zijn het resultaat. Uiteraard heb ik al veel meer gehaakt maar dat heb ik ook weer allemaal uitgehaald. Ik merk dat ik niet snel tevreden ben.

Het rode en blauwe bloemetje komen uit het boek van 'haken voor coole meiden' (ja, ik heb het uiteindelijk wel gekocht).Het oranje bloemetjes komt van de attic24 site. Die vind ik tot nu toe het leukste.

Nu eerst naar de markt, daarna ga ik nog een ander patroon proberen en als ik tevreden ben ga ik eerst een hele berg bloemetjes en blaadjes maken. Leuk!!

2 opmerkingen:

  1. Die linker is inderdaad heel erg mooi. Het gaatje is ook niet zo groot, en ik vind de blaadjes overal met hetzelfde boogje. Prachtig hoor. Ben benieuwd hoe de kleurige bloemenberg er uit komt te zien!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de andere bloemetjes het hartje was groot van. Die jij mooi vindt, vind ik ook het mooist gelukt. Tja, ik haal ook altijd van alles uit hoor, dat hoort er toch wel 'n beetje bij.
    Groetjes, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette