donderdag 12 mei 2011

hoes voor laptop

Mijn moeder is vandaag jarig en vanmorgen ging ik bij haar op de koffie. Natuurlijk had ik zelf een kadootje gemaakt en natuurlijk deed ik dat weer allemaal op het allerlaatste moment. Vanmorgen dus de laatste naadjes gedicht en de knoop aangenaaid maar het resultaat mag er zijn.

Het is een hoes voor een kleine laptop. Er zit 1 laag fiberfill tussen de binnen- en buitenkant dus de laptop is iets beschermd.
Het patroon komt van de Farbenmix CD en is erg leuk om te maken. Zoiets bedenk ik echt niet zelf, heerlijk dus dat er zoveel anderen zijn die hun goede ideeen met ons willen delen.

De geborduurde bloem komt uit de serie Fransenblumen, de vogel is een strijk applicatie van Applicatie-en-zo en het bandje is van Luzia Pimpinella en hoort natuurlijk bij de Florafox stof (die met de vosjes). Dat is echt een lievelingsstofje op dit moment. Uit zuinigheid kocht ik maar 1 meter en dus durf ik de stof nauwelijks te gebruiken uit angst dat hij op een gegeven moment op zal zijn.

8 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd!! Wat een ontzettend mooi cadeau heb je voor je moeder gemaakt. Mooie stofjes ook... en dat borduurtje... super! Oooh... wil ik ook wel!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ik een bekend veloursmotief op je blog zie :)

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gefeliciteerd met je moeder! Je hebt een prachtig verjaardagscadeau voor haar gemaakt!

  Groetjes, Charlotte

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kado voor je mams(gefeliciteerd trouwens!)Ik werk ook graag onder druk = op het laatste moment dus.Erg leuke stoffenmix.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke hoes, maar met zulke leuke stofjes kan dat ook bijna niet anders :0)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ja het is zeker een leuke hoes, ik laat hem vol trots aan iedereen zien wat mijn knappe dochter gemaakt heeft.De reacties zijn enorm. De laptop past trouwens prima.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie hoes en wat een gave stofjes en applicaties.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hé die is mooi geworden zeg! EN een erg leuk idee voor een kadootje!

  Groetjes Jeannette

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette