vrijdag 16 november 2012

Verkoop op Ladies Night

Binnenkort kan ik weer eens met een stand op pad voor Joozz!! De winkel Wai Wurrie in Zeist organiseert op 28 november een Ladies Night en heeft gevraagd of ik ook wil komen om wat spullen te verkopen. Nou graag natuurlijk.
Ik vind het reuze spannend maar ook wel heel erg leuk.

Dus nu heb ik weer een stimulans om allerlei leuks te maken. Ik begin met wat uilenkussens, dan volgen er nog wat notitieblokhoesjes, die doen het altijd goed. Er liggen nog minstens 10 zitzakjes voor de mobiel klaar die gevuld en handmatig dichtgenaaid moeten worden. En daar wil ik graag bijpassende mobiel oplader tasjes bij maken.
Daarna zal er niet veel tijd over zijn maar ik heb ook nog een leuk nieuw patroon voor make-up tasjes dat ik graag wil maken.

Kortom, ik verveel me de komende tijd niet (maar dat doe ik überhaupt al niet eigenlijk).

Mijn nieuwe werkkamer is nu ook zo'n beetje klaar. Al moet er nog een kastje opgehangen worden en wat planken. Het is echt een klein kamertje dat nu helemaal vol staat met alleen maar naaispullen. Maar het voelt zo goed om daar bezig te zijn. Al mijn spullen letterlijk binnen handbereik, zo heerlijk knus.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er allemaal heel gezellig uit!
  Succes met de verkoop.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zo'n Ladies Night!! Gezellig ook. Je zal je inderdaad voorlopig absoluut niet vervelen, hahaha. Heerlijk een werkkamer waar alles bij elkaar ligt en je het gewoon ook kan laten liggen... super!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is goed dat ik weet dat je er bent want dan neem ik extra geld mee ;) Ik loop mee in de modeshow, spannend.
  groeten Mariette

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette