dinsdag 19 februari 2013

Blingen

Ik heb het hotfixen weer helemaal ontdekt. Samen met mijn buurvrouw die helemaal thuis is in de steentjes en zelf met haar voorraad wel een winkel kan beginnen zit ik iedere maandagavond steentjes te plakken. En ik word toch zo blij van die glimmertjes. Er zijn zoveel verschillende soorten en maten, gelukkig heeft mijn buurvrouw al het voorwerk gedaan en weet zij waar de beste kwaliteit stenen te koop zijn. Ik hoef alleen maar (met nog een buurvrouw) aan te schuiven en kiezen en te plakken.

Nu ben ik met een (gekocht) oranje linnen t-shirt bezig. Daar hebben we een groot hart op getekend en die lijn volg ik met het plakken van stenen in alle mogelijke rood en oranje tinten. Een foto is er moeilijk van te maken maar om toch een idee te geven:


Hiervoor ben ik al druk geweest met een shirt voor mezelf en voor Jajeri. En heb ik langs een effen zwart tricot vestje een rij zwarte stenen geplaatst. Dan is het ineens een heel chic vestje. Allemaal verschillende zwarte stenen op een zwarte ondergrond. Het klinkt zo saai maar is erg mooi. Snel maar eens een foto van maken.

1 opmerking:

  1. Het ziet er erg mooi uit! Laat het maar niet aan mijn meiden zien ;-)
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette