woensdag 15 mei 2013

Drie shirts voor Jajeri

Een tijdje geleden heb ik 3 shirts gemaakt voor Jajeri. Nog altijd gebruik ik hiervoor het Antonia patroon maar ik merk dat ik er nu wel erg op uitgekeken ben. Mag ook wel, misschien heb ik dit shirt al wel 50 keer gemaakt.


Dit vrolijke stofje heb ik een tijdje geleden bij Karteris gekocht. Het is een beetje flubberig maar wel heerlijk zacht. Van mijn buurvrouwe had ik een 'rommelzakje' vol hotfix steentjes gehad. Oftewel een zakje met vanalles door elkaar. Dus nu zit er voor op het shirt een hart van glimmende steentjes en op de mouw een velours strijk applicatie met glimmertjes. Ik zie dat door het wassen er al 1 is afgevallen. Gelukkig heb ik er nog een heel aantal.


De 2e is gemaakt van een schattig stofje van Willie. Zelf had ik nog een stukje roze / rood gestreepte tricot liggen en dit vormt een mooie combi. De beide borduurtjes komen uit een zomerjas die ik vorig jaar voor Jajeri heb gemaakt. Ze heeft die jas 1 keer aangehad en het zag er niet uit. Heel jammer maar ik heb de borduurtjes eraf geknipt en de jas in de kliko gegooid.


Dit stofje is al ruim een jaar geleden door Jajeri zelf uitgezocht. Hele dunne tricot met mooie bloemen. De poes komt uit een oude trui en heeft al eens op een door mij gemaakt shirt gezeten. Jajeri vindt hem zo mooi dat hij best nog een ronde mee kan.

Voorlopig maak ik geen shirts met lange mouwen meer maar qua weer kan ze deze nu juist prima aan.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie shirts! Vooral de bovenste gekleurde tricot vind ik helemaal geweldig.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Mooi fleurig, maar toch ook echt groteremeisjesshirts.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette