woensdag 28 mei 2008

Elfjes ....

De tweede serie die ik kreeg van Kunterbunt Design waren hele mooie elfjes en die spraken Quinty meteen enorm aan.


Ik heb voor haar een zomerse jurk naar het patroon van Roxy gemaakt. Het was een heel gepuzzel om de ene kant van de jurk van het ene witte stofje met bloemen te maken en de andere kant van het andere witte stofje. Dat gaat dus altijd eerst een keer mis maar ik had nog genoeg stof over om 1 keer nieuwe zijpanden te knippen.De vlinder komt jammer genoeg niet helemaal goed uit, hij is helemaal versierd met glittersteentjes. Ernaast zit een plastic knoop in de vorm van een vlinder. Deze is vastgeknoopt met een bandje.

De jurk is rijkelijk versierd met bandjes, opstrijkbare glitterstickers, hotfix steentjes, knoopjes en natuurlijk de borduurtjes. Quinty heeft de kleuren voor de elfjes uitgezocht, de bloemen hadden er voor haar niet op gehoeven.
Quinty heeft de jurk nog niet gepast, ik ben zo benieuwd hoe hij zit. Aan de hals kant heb ik overal een centimeter extra aangetekend omdat ik had gehoord dat de hals zo wijd valt.

2 opmerkingen:

  1. Een echte blikvanger deze creatie.Zullen ze op school ook wel bewonderen. Romek wat stoerdere kleding, dat is bij hem passend.Mooi hoor allemaal.mama

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wauw! helemaal geweldig!!
    ik laat hem mooi niet aan mijn elfjesfan zien :)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette