zaterdag 3 juli 2010

Naaivakantie

Op het forum van Sancho loopt nu een topic over een naaivakantie. Daar kun je vanalles bij bedenken maar hier wordt bedoeld om in 7 dagen 7 kledingstukken te maken. Sommigen hebben al vrij terwijl de kinderen nog naar school moeten anderen hebben andere redenen om deze uitdaging aan te gaan.

Een uur geleden zijn mijn jongste 2 kinderen op scoutingkamp vertrokken en zij komen pas zaterdagochtend weer terug. Dus heb ik een week lang alleen mijn oudste dochter thuis. Hoewel er voor komende week wel al wat uitstapjes gepland staan wil ik toch proberen om dit te halen.

Dus 7 kledingstukken in 7 dagen. Quinty kan nog wel wat topjes gebruiken, Marien moet nog een shirt bij de leeuw broek, Mink wil ook wel een broek en een shirt, voor Jajeri heb ik een mooie applicatie liggen die ze op een wit shirt wil hebben en ik moet nog iets proefborduren voor Applicatie enzo. De tijd is er wel maar ik heb er best moeite mee om met deze temperaturen op zolder te moeten gaan zitten waar mijn werkkamer is.

4 opmerkingen:

 1. Succes!!Dat naaien zou nog wel gaan,alleen iets koeler is misschien wel prettig!!We zien de resultaten wel,geniet van je rust!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt leuk, ik heb al 2 dingen gemaakt de laatste 1,5 dag dus ik doe mee ;-)

  Vakantie heb ik nog lange niet dus daar wachten we maar niet op hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes !! En wat heb je een leuke werkkamer :)
  Veeeeeel groter dan mijn 'hok'

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooo... wat klinkt dat heerlijk zeg !!!
  Ik wens je veel plezier en heel veel succes ;-D

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette