dinsdag 29 maart 2011

Paradijselijk Paars

Er ligt genoeg paarse stof in de kast in een heleboel verschillende tinten. Er is paarse rib, er is tricot in 4 kleuren, er zijn 3 katoentjes. En er is band en lint, er zijn strijksaplicaties en gehaakte bloemetjes. Zelfs een schattig voile zakje.

Aanstaande zaterdag is de jaarlijkse ALV van de vereniging Sancho. Daar hoort dit keer een wedstrijd bij met de naam: "Paradijselijk Paars". Je mag maken wat je wilt als de hoofdkleur maar paars is. En als het even kan moet het aansluiten bij het thema.

Ik ben al weken aan het nadenken en heb vanmorgen alles wat ik in huis heb bij elkaar gelegd. Maar ik ben helemaal leeg, ik krijg hier geen enkel idee bij. Waarschijnlijk komt dat idee pas vrijdagavond ofzo zodat ik op het allerlaatste moment toch nog iets in elkaar ga zetten met de nodige stress en frustratie die daarbij hoort.

Hopelijk zaterdag dus meer foto's van het Paradijselijk Paars

3 opmerkingen:

 1. Je hebt keus genoeg, maar ja het moet maar ineens op ploppen, hè. Bij mij plopt dat meestal ineens 's nachts.

  Wat misschien wel een idee is om inspiratie te krijgen is googlen. Iets met een woord met paars gekoppeld bijv. rok paars of kussen paars en dan klikken op "afbeelding". Dan zie je ineens een rokje, of kussentje of wat dan ook voorbij komen en denk je plop... dat is wat voor dat en dat lapje...

  Succes!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het ziet er heel inspiratie vol uit!!Dat beloofd wat,veel succes!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette