vrijdag 1 april 2011

Een zoon voor de juf van Romek!

Woensdag kwam Romek uit school met de mededeling dat zijn juf, die vorige maand haar 2e zoon kreeg, vrijdag op school zou komen. Of ik dus een kadootje wilde maken.
Dus ik gister heerlijk aan de slag en allemaal vlaggetjes geknipt. Daarna eindeloos gezocht naar geschikte borduurletters en toen ik die niet kon vinden zelf getekend en uitgeknipt uit vilt.

Toen Romek gister uit school kwam vertelde hij vol trots dat ze met de hele klas een slinger aan het maken zijn voor de nieuwe baby. Van stof en met de naam erop. Tja, toen wilde ik dus niet verder met mijn slinger. Maar een nieuw idee had ik ook niet zo snel gevonden.
Ik heb nog gedacht aan een olifantknuffel, een naamdoekje (maar daar is de naam te lang voor), een rugzakje en nog veel meer. Eigenlijk wilde ik de vilten letters wel graag gebruiken maar zo naast elkaar was dat best een groot stuk en dat past niet overal op.

Uiteindelijk is het een vrolijk opbergmandje geworden. Iets groter dan hoe ik ze gewoonlijk maak. De naam is zo niet echt goed te lezen maar ik ben wel trots op het resultaat. Aan alle letters zit een leuk bandje en in de binnenkant zitten 2 labels die bij het band voorop het mandje horen.

Fotograferen ging niet zo goed, zeker niet zo 's morgens vroeg wanneer het licht nog niet mooi is, iedereen zich moet haasten en er ondertussen ook nog 1 april grappen bedacht moeten worden :-). (en mijn strijkplankhoes is nodig aan vervanging toe zie ik).

De stof is van Ikea, heerlijke stevige katoen die je per rol van 3 meter kunt kopen. Ideaal om in huis te hebben voor dit soort presentjes.

1 opmerking:

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette