zondag 23 juni 2013

zitzakken voor tablets

Zo'n leuk cadeautje om te maken en te geven. Heel veel mensen hebben tegenwoordig wel een tablet maar ik ken nog maar weinig mensen die een zitzak voor hun tablet hebben (nu ken ik dus wel 6 mensen die er 1 hebben omdat ik er nu 6 gemaakt heb). Uiteraard hebben ze dan wel allerlei handige omhulsels die het apparaat beschermen en ondersteunen op tafel maar een zitzak is toch net wat anders.

En wat ik er zelf ook zo leuk aan vind ik is dat het ook nog eens een zelf maak cadeautje is dat je aan mannen kunt geven.


Dus vorige week ben ik weer goed bezig geweest om dit weekend 2 zitzakken weg te kunnen geven. De zilverkleurige met graffitistof ging naar onze gastheer en -vrouw waar we dit weekend mochten slapen.

De groen met bruine Pimpinelli ornamentenstof is voor Monique die afgelopen donderdag jarig was. Zij heeft nog geen tablet maar ze zijn wel druk bezig om er 1 uit te zoeken. Nu maar eens vaart maken met het maken van een keuze en ook echt zo'n ding aanschaffen.

En nu snel verder met de eindeloze stapel halve tassen die al maanden op mijn werktafel liggen. Iedere keer als ik er 1 afrondt komen er 2 of 3 halve tassen bij. Ergens doe ik iets niet goed :-).


2 opmerkingen:

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette