woensdag 25 april 2007

Mijn Sanchopper

Zaterdagmorgen om half 12 legde ik de laatste hand aan mijn Sanchopper (zie ook vorige bericht), om kwart voor 12 moest ik weg.

Er waren uiteindelijk 28 tassen gemaakt van hetzelfde patroon. Het was prachtig om te zien hoeveel verschil je dan toch nog in de tassen kunt hebben.


Hieronder mijn inzending, geen prijs gewonnen maar ik ben zelf wel erg tevreden over het resultaat.Het formaat van de tas stond vast en de manier waarop de bodem gemaakt moest worden. Het was eigenlijk een hele hoge tas maar ik heb het patroon een kwart slag gedraaid. Dan is het formaat van de tas nog steeds vreemd. Toen ik aan Quinty vroeg wat ze van de tas vond zei ze: "Breed".
Op de fotootjes op de voorkant zie je Quinty en Jajeri.


En aan de andere kant van de tas Romek en Patrick. Toen ik de tas aan Jajeri liet zien had ze meteen als commentaar: "waar ben jij?".


Op de voor- en achterkant van de tas zit een rits zodat er een vak komt voor wat kleine spulletjes. En daardoor kun je ook bij de fotootjes terecht komen om ze te verwisselen. De buitenkant van de tas is gemaakt van vilt (helaas veel te dun, hij begint nu al vreselijk te pillen), het gele wat je ziet is een stuk tafelzeil.


De binnenkant is gemaakt van katoen, er zit een strikstuk aan de bovenkant van de tas wat je dicht kunt maken. Het gele in de tas is een vakje voor een mobiele telefoon.

En nu weer snel verder met de zomerkleding.

2 opmerkingen:

  1. hij was prachtig! een enorm leuk idee met die foto's
    groetjes
    Ruby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk idee die fotoos op de tas, dat kun je natuurlijk ook vaker toepassen, op een zak van een broek o.i.d.Ziet er verder ook heel vrolijk uit. Ben benieuwd naar het vrolijke balletjespatroon jurk voor Jajeri.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette