maandag 20 augustus 2007

Op vakantie geweest.

Zondag zijn we terug gekomen van een vakantie van 3 weken in frankrijk. Het was heerlijk. Heel wat mooi weer gehad, leuke uitstapjes gemaakt, heeeeel veel gelezen, heerlijk gegeten en nog veel meer.


De komende dagen moet eerst alle vakantie rommel opgeruimd worden. Ieder jaar neem ik tassen vol kleding mee waarvan de helft niet gebruikt wordt. Bij thuiskomst neem ik me dan voor om volgend jaar vooral wat minder mee te nemen. Maar volgend jaar ben ik dat allang weer vergeten.

Wat de vakantie mede zo heerlijk maakt is dat de kinderen zo goed met elkaar kunnen spelen. Thuis willen ze nogal regelmatig ruzie maken. Op vakantie zijn ze helemaal op elkaar aangewezen en dat gaat over het algemeen erg goed.Zodra de boel hier weer een beetje op orde is ga ik beginnen met het maken van herfst kleding. Romek heeft nog maar 1 fatsoenlijke lange broek dus daar begin ik mee. Maar bij mij duurt het altijd wel even voordat ik weer in m'n ritme zit na een vakantie. Vooral omdat de kinderen nog 2 weken vakantie hebben. We gaan dus nog even door met relaxen hier thuis.

1 opmerking:

  1. mooie vakantiefoto's!!!
    ik vind het gezellig dat je weer thuis bent....gauw weer een creatieve afspraak maken, zal wel worden als de kinderen allemaal weer op school zitten....

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette