zaterdag 28 juli 2007

Venice is af!!

Wat een super patroon, ik vind de rok helemaal geweldig en Quinty ook. Ze blijft er maar in draaien. Het grappige is wel dat zij het heel erg lelijk vindt om een naad aan de voorkant te hebben. Ze wil 'm dus gedraaid dragen.

Op de foto's heeft ze Venice (patroon van Studio Tantrum) aan zoals het hoort maar uiteraard mag Quinty 'm dragen zoals ze wil.Quinty heeft 'm even gepast vanavond toen hij nog niet af was. Er moest nog band langs 2 kanten van de rok. Vandaar dat er ook nogal wat draden aan de rok hangen.Alle naden heb ik met sierstiksels doorgestikt. Dat valt alleen niet zo erg op met van die drukke stofjes.

De stofjes die Quinty hiervoor had uitgezocht en op volgorde had gelegd zijn ook helemaal goed. Twee van de onderkanten heb ik met een gehaakt bandje afgewerkt. De andere 2 kanten zijn met biaisband afgewerkt. Het biaisband zit er alleen op de laatste foto op.

Ik heb maat 110/116 gemaakt terwijl Quinty 125 lang is. Alleen de onderste strook heb ik 2 cm langer gemaakt omdat ik me toen pas bedacht dat ik de lengte niet had aangepast. En het gehaakte bandje (ong 3 cm denk ik) is er als extra lengte bij gekomen. Maar eigenlijk vind ik deze lengte wel leuk staan.

1 opmerking:

  1. Hoi Josette

    Ik ben op zoek naar het patroon van de schitterende rok voor mijn dochtertje. Ze is pas 3. Ik vind het patroon erg duur en zoek iemand die een evt copie wil maken of hem tegen betaling voor me wil uitraderen?
    Mijn vraag zou jij dat willen?

    Mvg Sassie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette