woensdag 18 juli 2007

Mobielhoesjes

Ik heb 5 verschillende mobielhoesjes gemaakt. Een heerlijk werk maar wel tijdrovend. Voor ieder stofje zijn er zoveel mogelijkheden te verzinnen voor bijpassende stofjes, bandjes en borduurtjes. 5 Hoesjes maken duurt dus echt net zo lang (misschien zelfs langer) dan 5 keer 1 hoesje maken.

Het patroon van het hoesje is van farbenmix (verrassend), de hoesjes zijn gevoerd en tussen de binnen- en buitenkant zit fiberfill zodat je mobieltje goed beschermd is. Aan het hoesje zit een haak / hanger om het aan de zijkant van je tas te bevestigen. Want ze mogen gezien worden en je tas zit vaak toch al zo vol.De hanger helemaal rechts hoort bij het tasje ernaast en kan gebruikt worden als GSM hanger of als sleutelhanger.

Mam, jij wilde ook nog een Joozz mobielhoesje, zoek er maar 1 uit. Het formaat is passend voor jouw telefoon (ik heb het zaterdag stiekum even getest). Alleen het matroesjka hoesje rechtsboven met de hanger is al voor iemand anders.

3 opmerkingen:

 1. Eigenlijk wil ik ze allemaal wel,zo prachtig vind ik ze. Kan gewoon niet kiezen. Ik kies, ik kies, die ene met de geborduurde matroeska. Hoewel.........

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Josette,
  heel erg bedankt voor het maken van mijn mobielhoesje met Matroesjkastof. Het overtreft mijn verwachtingen en in het echt is 'ie NOG mooier! Ik ga er helemaal van genieten. Ga door met nog meer mooie dingen maken. Ik kom vast nog eens shoppen bij jou. Groetjes, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Josette

  Ik vind deze hoesjes helemaal geweldig! Ik heb op farbenmix gekeken maar ik kan het patroon niet vinden :(
  Zou je me misschien aan het patroon kunnen helpen?

  Groetjes Thalia
  (tatelier@live.nl)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette