woensdag 15 oktober 2008

Ik heb iets geknipt !!!!

Vandaag is het eindelijk zover, ik ben weer begonnen met naaien.

Afgelopen zaterdag hadden we de jaarlijkse clubdag van Sancho en daar heb ik mooie thermo cotton gekocht. Een wat dikkere stof, heel geschikt voor een warme winterbroek.

Ik ga Mika maken voor Romek en er komen sponge bob squarepants borduurtjes op. Lekker makkelijk beginnen, ik heb deze broek al 2 keer voor Romek gemaakt.
Al 3 maanden heb ik niets aan het naaien gedaan, eerst een maand door de vakantie en daarna 2 maanden door de operatie aan mijn duim. Die is wel helemaal genezen maar er moet nog volop gerevalideerd worden. De kracht in mijn duim is minimaal en het is allemaal toch nog wat pijnlijk.

Al zeker een half jaar knip ik de stoffen niet meer zelf maar helpt Patrick mij daarbij en vandaag heb ik weer eens zelf iets geknipt, ik ben helemaal blij. Nu wel even afwachten of ik vanavond of morgen niet ineens weer heel veel pijn heb. Maar ik kan weer lekker aan de slag.

2 opmerkingen:

 1. Wat leuk!!!
  Het begin is er.
  Ik hoop voor je dat het goed blijft gaan.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah mooi zo! Ga zo door. Als je veel last krijgt van het knippen, ik kan je 'n electrische knipperd aanraden hoor. Je leert daar vrij snel precies mee werken. Ik heb'm toen via Trientsje van Sancho gekocht. Wellicht heeft ze er nog 1 voor jou?

  Groeten van Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette