dinsdag 20 januari 2009

Eerste lege klosje

Sinds oktober 2006 heb ik een borduurmachine. Er ging toen een hele nieuwe wereld voor me open van mogelijkheden om kleding en andere zaken te versieren. Maar ook van versteviging, software programma's, ander garen en nog veel meer.

Dit weekend was mijn 1e klosje borduurgaren op. Een zwarte. Ik heb bij de aanschaf van de machine destijds een grote koffer Madeira garen gekocht met klossen van 1000 meter. In de loop der tijd heb ik er losse klossen Marathon garen bij gekocht (ook 1000 meter).

Dat er pas na ruim 2 jaar een 1e klos op is .. betekent dat nu dat ik te weinig borduur of dat ik teveel kleuren heb ... Wie het weet mag het zeggen.

4 opmerkingen:

 1. hmmm, hoe oud zou mijn borduurmachine zijn??? ik heb al meerdere kossen leeg gehad, turquoise, rood, felroze, wit en zwart bijvoorbeeld...zou ik te veel borduren???

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Als het je enige klos zwart was, dan borduur je echt te weinig, Josette. Maar dat wil je vast niet horen, LOL. Groet, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ohhhh wat knap, ik heb net als Willie ook al redeelijk wat klosjes gehad.
  Borduren wij nu teveel of jij.....
  (grapje)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hiep hoi, gister nog een klosje leeg!!! Een rode. Nu heb ik 3 rode klosjes die nogal op elkaar lijken maar die ik wel door elkaar heen gebruik. Zo gaat dat eigenlijk met zo'n beetje alle kleuren wel.
  Maar met 2 lege klosjes ... hoor ik er dan weer een beetje bij ;-).

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette