zondag 28 juni 2009

Ik kan niet meer stoppen ...

Mijn hobbies zijn naaien en lezen en wat mij betreft gaan die hobbies eigenlijk niet samen. Als ik naai heb ik geen rust om te lezen en als ik lees moet eerst het boek uit voor ik aan iets anders kan beginnen.

Van mijn broer heb ik vorige week een boek geleend om in de zomervakantie te gaan lezen. Ik heb echter de fout begaan om er alvast in te beginnen en nu kan ik niet meer stoppen. Het boek heeft 599 blz en er is ook nog een deel 2 en 3. Voor we op vakantie gaan wil ik die nog wel ergens lenen.

Ik ben nu op blz 446 en ik ben een langzame lezer. Nog even geduld dus voor er weer werkstukken op mijn blog te zien zijn.

5 opmerkingen:

 1. Hahaha. Heel herkenbaar, al is het bij mij de laatste paar jaar niet lezen wel naaien. Ben benieuwd wanneer dat weer omslaat. Ik heb wel van alles óver de schrijver gelezen (het gedoe rondom zijn erfenis enzo), maar het is dus ook de moeite waard om gelezen te worden??

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat is lekker genieten van een mooi boek! En je weet dat er nog twee mooie exemplaren zijn! Bewaren voor je vakantie dan, hè!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat is snel. Ik ben net begonnen in deel 2, die is even dik. Ik denk niet dat ik m zo snel uit heb als jij.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh, dat is een spannend boek, en een hele spannende serie! Die staan hierook nog op het lijstje.
  Heerlijk lezen.....
  Geniet ervan!

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ben zelf ook begonnen met de millenium triologie. Deel 1 was moeilijk in te komen, maar tegen de helft van het boek kon ik niet meer stoppen. Deel 2 en 3 zijn inmiddels ook al door mij gereserveerd bij de bieb.

  Hoe ver ben je inmiddels met het boek?

  Groetjes, Jessica

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette