maandag 22 juni 2009

prikbord

Gister hebben we de verjaardag gevierd van mijn schoonzus. Ik had voor haar een prikbord gemaakt. Dit keer heb ik een grote maat genomen (60* 80 cm) en als je de ruimte hebt om het op te hangen is dit wel een heel leuk formaat.

De ondergrond is een kurk prikbord van Xenos (volgens de hiphandwerk methode) maar voor het in elkaar zetten heb ik de Wiedewottus methode gebruikt. Dan wordt de achterkant ook mooi en is het bord ook mooier als je tegen de zijkant aan kijkt.

8 opmerkingen:

 1. wat zal je schoonzus blij zijn.
  ik vind hem super leuk.groetjes stip

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi bord is het geworden, prachtige combinatie van stoffen en bandjes!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig prikbord zeg! En die overgang van die twee stoffen met die bloem ertussen, of liever gezegd, over de naad heen, heel apart!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig bord!
  Leuk stofje :)

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind zo'n prikbord ook heel erg leuk en handig, maar heb helaas nu niet zo veel tijd, maar ik heb je tips opgeslagen bij favorieten, dus zodra ik tijd heb hoef ik die alleen maar aan te klikken! Ik vind het trouwens van een heel mooi stofje gemaakt!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat grappig dat je zo'n bord via verschillende methodes kan maken. Ik vind de stoffen ook erg leuk geworden zo! Heerlijk cadeautje om te krijgen lijkt me!

  Groetjes Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat 'n supermooi bord zeg! Heel mooie stof, ik hóu van groen! Netjes is ook de achterkant, ook handig met die knoopjes zo.
  Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette