maandag 24 augustus 2009

Vakantie

We zijn veel weggeweest de afgelopen weken.

Eerst een week in de Dorgdogne bij opa en oma. Daar hebben we 2 verjaardagen gevierd met de nodige taart, kadootjes, liedjes en zelfs een toneelstukje van de meiden. Verder hebben we natuurlijk iedere dag gezwommen en eindeloos met de hond gespeeld.

Daarna een week naar de Bourgogne in een schattig huisje met een meertje in de tuin!! Dat zat vol met kikkerdril, kikkervisjes en mini kikkertjes. De kinderen hebben dus een week lang kikkertjes gevangen, bestudeerd en uiteraard weer vrij gelaten.
In de buurt was ook nog een recreatiemeer waar we konden zwemmen. Meer hadden we niet nodig.

Zowel Romek als Quinty zijn een week op kamp geweest en alsof dat niet genoeg was zijn de meiden en ik in de laatste week ook nog eens 4 dagen naar Terschelling geweest. Op bezoek bij een vriendin met haar 2 dochters. Naast relaxen op het strand hebben we uiteraard ook over het eiland gefietst. En we hebben krabbetjes gezocht en alikruiken gevangen. En opgegeten!!

Op Terschelling ben ik in het winkeltje van tante Lies geweest. Daar heb ik schitterende ponpon wol gekocht en in een halve avond een sjaal gebreid. De wol is heerlijk zacht en omdat het breien zo leuk is heb ik meteen wat kleuren extra gekocht. Quinty gaat van de blauwe bol een sjaal maken. Dat zal nog niet zo snel gaan maar we hebben gelukkig voorlopig ook nog geen sjaals nodig.

Jajeri is ook begonnen met haken maar ze kan het geduld nog niet zo opbrengen. Het is allemaal nog een beetje te priegelig voor haar.

Tussen alles door heb ik deel 2 en 3 van de Millenium reeks gelezen (en een heleboel andere boeken). Net zo spannend als deel 1, echte page-turners zoals dat zo mooi genoemd wordt. Ook al is het verhaal af en toe wat langdradig, je kunt alleen met moeite het boek even wegleggen als dat nodig is.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuk vakantieverslag en wat een mooie nieuwe achtergrond heb je (ha, ha!).

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk om je vakantiefotoos te zien, leuk huis zeg

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette