zondag 25 oktober 2009

Herfstvakantie

Morgen gaan de kinderen alweer naar school. Ik had een heleboel plannen voor deze vakantie en we hebben ook veel gedaan maar ik heb heel weinig genaaid.

De eerste dagen was het mooi weer en zijn we lekker naar de Soesterduinen geweest. Eigenlijk gaan we om de hond uit te laten maar de kinderen zijn er ook altijd wel moe van. Afgelopen zondag was het zelfs zo lekker warm dat we hebben gepicknicked.

En dit waren de plannen die ik had voor deze vakantie. Een Antonia (shirt) en een Klein-juist (broek) voor Romek, een Kati (broek) voor Quinty en een Wanda (broek) voor Jajeri.
Het meeste ligt al geknipt klaar, alleen de lap bruine rib voor de broek voor Romek moet nog geknipt worden. De patroondelen zitten er al opgespeld maar het komt er gewoon niet van. De tafel wordt helemaal volgebouwd met allerhande andere zaken.
Ik heb natuurlijk een mooie kamer boven maar dat vind ik in de vakantie niet zo gezellig.
Maar gewerkt wordt er wel. Quinty is heel erg toe aan een kamer die meer bij haar leeftijd past. Het meeste roze is eruit, heel veel blauw komt erin. De muren zijn allemaal geschuurd om het relief eraf te krijgen (dat is meer een test voor hoe het uit valt zodat we dat in de woonkamer ook kunnen gaan doen). Eén muur is echt blauw geschilderd, het overige wit met een vleugje blauw er door heen.

En langzamerhand komen er ook allemaal nieuwe spulletjes in de kamer. Eindelijk een bureaustoel (die we haar al minstens 2 jaar geleden beloofd hadden), een zitzak, een andere poster, nieuwe dekbedhoezen en uiteraard nog gordijnen. We zijn nog niet klaar .....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette