zondag 4 oktober 2009

Stofpakketjes

Op zaterdag 10 oktober vindt de jaarlijkse Sancho clubdag plaats. Een dag waarbij leden van deze internetvereniging ter bevordering van het zelf kleding maken elkaar in real life ontmoeten. En buiten al dat geklets van de leden om worden er ook nog meerdere workshops gegeven waar de leden zich van te voren voor in hebben kunnen schrijven.

Vorig jaar is daar een leuk initiatief aan toegevoegd door enkele clubleden. Maak een stofpakketje van 5 mooie lapjes van ong. 40x40 cm. Dat pak je in zodat de stofjes niet te zien zijn en in de pauze leg je de pakketjes op een tafel. En voor ieder pakketje dat je daar zelf neer legt mag je een pakketje van een ander meenemen.

Ik heb er vorig jaar niet aan meegedaan maar dit keer wel. Mijn 2 pakketjes liggen al klaar met een aantal stukken van mijn lievelingsstoffen. Het waren niet allemaal restjes (waar het idee eigenlijk uit voort komt) maar ik heb ook uit volledige lappen een stuk geknipt. Dat zijn lappen die ik zo mooi vind dat ik er nooit het perfecte project voor heb kunnen vinden. Ik hoop dat degenen die mijn pakketjes krijgen blij zullen zijn met deze lapjes. En ik ben natuurlijk zeer benieuwd wat er voor mij in de pakketjes zal zitten. Nog een week geduld.

2 opmerkingen:

  1. leuke aktie is dat. En wat een mooie stof heb je erin zitten. Veel plezier volgende week.

    Groetjes, Jessica

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aktie is dat, zeg! Veel plezier volgende week!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette