zaterdag 6 februari 2010

kookworkshop

Vandaag vierde Quinty haar 11e verjaardag met een kookworkshop bij ons thuis. Het was een enorm succes :-).
Ik zag erg tegen dit feestje op want ik heb zelf helemaal niks met koken maar het liep allemaal fantastisch. Een groep leuke meiden bij elkaar en een goede voorbereiding gaan goed samen.

Voor alle 7 meiden had ik een keukenschort van naam voorzien. Voor Romek en Jajeri is ook al een schort gekocht maar hun naam moet er nog op.

Twee meiden hebben koekjesdeeg gemaakt zodat iedereen wat koekjes kon bakken en versieren. Die waren om mee naar huis te nemen.

Anderen hebben drie dezelfde taarten gemaakt in verschillende formaten. Deze hebben we gestapeld en van glazuur voorzien en versierd (met bonbons) en we hebben ook nog broodjes gebakken.
Tussendoor nog 'even' gourmetten en toneelstukjes (zonder geluid) spelen waarbij de anderen moesten raden waarover het ging. We waren eigenlijk nog niet klaar met het hele programma toen de meiden om 9 uur vanavond opgehaald werden. Terwijl we toch al om half 5 waren begonnen.

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heerlijk uit. Leuke schorten heb je gemaakt! Het feestje zal vast geslaagd zijn. Nog van harte gefeliciteerd met je dochter!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het zo'n leuke dag is geweest.Je schorten zien er geweldig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een programma, geweldig! Die schorten zijn echt het einde.

  Ik heb jou maar weer eens een award gegeven (kijk maar op mn blogje) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette