dinsdag 20 september 2011

45 rondjes

45 rondjes heb ik de laatste tijd gehaakt. Een heerlijk werkje omdat het klein en makkelijk is en je kunt het er dus altijd even bijpakken. Gehaakt van 4 bollen Drops Fabel kleur 543. Pas toen ik de bollen in huis kreeg merkte ik dat er wol in zit. En daar kan ik niet tegen, dat kriebelt me echt te veel.
Het 1e plan was om een kleed voor op de bank te maken. Daarom heb ik ook een heleboel bollen Drops Delight in verschillende kleuren gekocht. Maar die kriebelen ook allemaal. En de bollen Fabel passen qua kleur en structuur helemaal niet bij de bollen Delight.

Ik zou het leuk vinden om de rondjes aan elkaar te haken met zwart en er dan een poncho van te maken. Maar zonder patroon vind ik dat eigenlijk wel lastig. Daar ga ik dus eerst naar op zoek. Drops Fabel heeft ook zwarte bollen, die zullen er wel goed bij passen. En dan moet ik zorgen dat ik de poncho hals wijd genoeg maak zodat hij goed over mijn kleding valt en ik niks van het gekriebel voel. Alleen vraag ik me af of ik de poncho dan nog wel zal dragen, ik ben zo'n koukleum en trek eerder een dik vest aan met een grote sjaal.

Wordt vervolgd dus, ik zal er echt wel iets van maken want het is zonde om de rondjes nu gewoon te laten liggen.

1 opmerking:

  1. och wat een werk is dat geweest denk ik ;-)
    Jammer dat je er niet tegen kan. Ik hoop dat je er iets anders leuks van kan maken, ben benieuwd naar resultaat ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette