zondag 25 september 2011

Nieuwe tas

De tas van de mooie Amy Butler stof is. Gelukkig is er nog wel een stukje van de stof over zodat ik er ook een klein make up tasje bij kan maken (hoewel iedereen die mij een beetje kent weet dat ik echt nooit een make up tasje bij me heb maar daar kunnen natuurlijk ook andere zaken in :-)).
De tas is gevoerd met zacht roze katoen en er zitten 2 kleine zakjes in voor een telefoon ofzo.
Voor de stevigheid heb ik de buitenstof verstevigd met strijkvlies. Dat had ik ooit via internet gekocht omdat het me goedkope vlieseline leek. Maar het is echt stevig en dus heel geschikt om tassen van de maken. Komt het toch nog van pas.

De tas sluit met een grote parelmoer knoop uit de grote voorraadpot waar je zo heerlijk in kunt grabbelen. Aan de zijkant heb ik ook een lusje met een ring gemaakt zodat ik daar nog een tashanger ofzo aan kan hangen. De gebruikte bandjes zijn van de stof zelf gemaakt omdat ik in mijn enorme bandjes voorraad geen enkel bandje kon vinden wat bij deze stof past.

De tas is echt mooi geworden, wel wat ruimer dan ik aanvankelijk dacht. En door de stof en roze binnenkant meer geschikt als zomertas dan voor de winter. Hij hangt dus nog even in mijn werkkamer zodat ik er steeds van kan genieten en in het voorjaar ga ik hem gebruiken.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leukerd!Ennne het is nu nog net zomer dus...gebruiken maar!Prachtige stof en die knoop is toch ook wel een blikvanger,groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het een prachtige tas... zou hem zo om mijn schouder willen hebben hangen!! De stof is zó mooi, prachtig met zo'n stoere knoop als sluiting.

  Geniet van je mooie tas!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige tas, de Amy Butler stoffen zijn hier ook favoriet durf er bijna niet in te knippen.
  Wat jammer dat de link voor het patroon van de tas niet meer werkt volgens de site is de tas met pensioen.

  Groetjes Arjanne

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette