vrijdag 30 september 2011

Sancho clubdag

Morgen is het weer zover. De jaarlijkse Sancho clubdag vindt plaats in Nieuwegein. Dit jaar voor mij een bijzondere clubdag want ik hoef niks te doen. Vier jaar lang zat ik in het bestuur van Sancho en hielp dus mee met de organisatie van deze dag maar sinds april heeft iemand anders mijn functie overgenomen. Dus dit jaar ga ik heerlijk relaxed op pad met weinig spullen.

In mijn tas zitten 3 pakjes. Twee voor het stoffenpakketjes ruilen en een kadootje voor Willie die afgelopen maandag jarig was. In de stoffenpakketjes zitten 5 lapjes van 40x40 cm. Iedereen die wil neemt 1 of meerdere pakketjes mee en in de pauze worden ze op een tafel gelegd en kun je een pakje van een ander meenemen. Meestal kom je dan aan erg leuke stofjes die goed te gebruiken zijn voor applicaties of om kleine accessoires van te maken.Verder staat er nog een tas klaar met allerhande bakjes en doosjes en een geldkistje. Samen met Willie ga ik Lilian helpen met de verkoop van spullen uit haar winkel Kleurenmix.nl. Daarnaast ga ik heerlijk kijken wat voor leuks er allemaal te koop is bij de verschillende stands en weer eens uitgebreid bijpraten met iedereen die ik al een hele tijd niet gezien heb.

3 opmerkingen:

 1. Heel veel plezier met de Sancho clubdag morgen. Fijn dat je dit jaar lekker relaxt kan gaan genieten van de clubdag en niets hoeft te regelen.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Josette,

  Eigenlijk geen tijd voor een berichtje... want ik weet nu pas hoe druk je altijd geweest bent met de inschrijvingen voor de clubdag! ;) Zelfs de laatste avond wordt er nog geschoven, afgemaild etc...
  Maar ik zie je morgen en dan ben ik weer helemaal relaxt! :)
  En nu gauw mijn stoffenpakketjes inpakken.

  Groetjes Diana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was mijn eerste clubdag en ik vond het helemaal leuk. Heerlijk sfeer :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette