maandag 19 september 2011

Amy en Margaret

Vanmorgen kreeg ik van Lilian dit mooie stofje van Amy Butler. Ik ben een grote fan van deze stofjes met mooie patronen maar heb er nog nooit 1 in bezit gehad. Ik loop er dus al een uur mee in mijn handen. Steeds even uitvouwen en voelen en dan weer bedenken wat ik er van zal gaan maken.
Op de blog van Eloleo staan enorm veel patronen van tassen en die heb ik 'even' doorgebladerd maar met deze stof wil ik niet teveel deelnaden zodat de grote patronen mooi uitkomen.
In mijn eigen bestand vond ik het patroon van de Margaret Bag. Een gratis patroon van de site Oh Fransson. Helaas staat het patroon niet meer op haar site en is het via Google niet meer te vinden. Gelukkig had ik het al eens op mijn computer opgeslagen.

Ik ga meteen beginnen met uittekenen en knippen. Als ik te lang wacht durf ik de schaar niet meer in deze stof te zetten en blijft het in de kast liggen omdat ik altijd denk dat er vast nog wel een veel perfecter patroon is voor deze stof.
In ieder geval past deze stof goed bij mijn nieuwe winterjas :-).

4 opmerkingen:

 1. O, wat klinkt dit bekend... koudwatervrees met een mooi lapje... en dan ineens de eerste Knip, want anders ga je weer twijfelen.

  Het wordt vast prachtig met dit mooie stofje.

  Genietse met het maken van je tas!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oooo dat stofje is met recht prachtig zeg!
  Het patroon lijkt mij er erg geschikt voor !!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oohh, dat zie ik nu pas. Je hebt niet verteld dat je daarvoor uuuuuren snaps hebt zitten afwegen voor de clubdag en Willie inpakken....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. We hebben uren zitten lachen, koffieleuten en koekjeseten zul je bedoelen :-). En tussendoor wat snaps afwegen en zakjes vullen.
  En daar dan als beloning een lap stof voor krijgen. Geweldige deal :-).

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette