vrijdag 20 januari 2012

Swapperdeswap

Een tijdje geleden heb ik mij ingeschreven op Swap-bot. Een internationale site waar je ontzettend leuk kunt swappen. Ik had er al eens over gelezen maar na het zien van de leuke Advent kalender die de nederlandse afdeling van Swap-bot gemaakt had, heb ik mij ingeschreven.

En nu heb ik al aan 2 swaps meegedaan. De 1e was 'volg jij mijn blog al?". Heel easy, ik hoefde alleen maar 5 leuke blogs te bekijken en daar een reactie achter te laten.
De 2e was een lapswap. Naar mijn partner moest ik 4 kleine lapjes stof sturen en ik heb er van Kim al 5 (jawel, 1 teveel) terugontvangen.
De 3e swap waar ik aan mee doe moet ik zelf nog maken. Iedere deelnemer vult een zo volledig mogelijk profiel in op de site en de bedoeling is dat je aan de hand van dat profiel voor jouw partner iets maakt. Ik heb van Kim (ja toevallig dezelfde als de vorige swap) 2 mooie tekeningen ontvangen die zij maakte nadat ze foto's van mijn jas had gezien.
Dit weekend wil ik zelf aan de slag om de 3e swap te maken. Het blijft spannend om voor iemand die je totaal niet kent iets te maken maar het is zo leuk om een ander blij te maken en zelf zulke leuke post te ontvangen. Heerlijk verslavend.

3 opmerkingen:

 1. Wat heb je een leuke stofjes geswapt! En dat vest van je vorige bericht, knap hoor! Ik zou het je niet nadoen. Leuk dat je ook bij de dutch swappers zit. Misschien tot swaps!
  Groetjes Carolien
  (via de volg jij mijn blog al-swap)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi,

  Ik ben Bloempje666 en kom even bij je kijken vanwege de Volg jij mijn blog al? - swap.

  Je hebt een leuk blog met leuke items trouwens.
  Super ook, dat swappen he! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette