vrijdag 10 februari 2012

Alle uilen nog aan toe ...

De laatste dagen heb ik een heleboel uilenetuitjes gemaakt. Ik had wat hele kleine stukjes stof over die ik anders weg zou gooien. Maar nu ben ik gaan passen en meten en heb er een grote lap bij gepakt die ik weinig gebruik en hopla ... 9 uilen.

Ik vind het er zo vrolijk uit zien met de gekleurde kamsnaps en bloemetjes.
De bovenste, met de grijze ogen is een bestelling van Jajeri, die bewaart ze nu in haar bed :-). De etuitjes links en rechts onder horen bij de 2 Amsterdamtassen die ik gemaakt heb. En linksboven hoort ook bij een reeds bestaande tas. De rest heeft nog geen bestemming maar het is altijd handig om wat kadootjes in huis te hebben.
Hierboven een mooie stapel stof die ik laatst gekocht heb bij Kleurenmix. De bovenste 7 lappen zijn allemaal uit de Hilde serie van Hilco en echt van die stofjes die je in huis moet hebben als je graag accessoires maakt. De onderste, lichtbruinere stof stuurde Lilian mee om eens te proberen. Hij wordt verkocht als poplin maar voelt helemaal niet aan als poplin. Wel zacht en dun en toch stevig maar niet als poplin. Veel fijner eigenlijk. Ik heb al een paar plannetjes met de lappen maar dat zien jullie vanzelf wel voorbij komen.

5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke etuitjes zijn het geworden! Leuk ook dat ik bij je profielfoto nu ook weet hoe de voorkant van je gezicht er uit ziet ;-)
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beeldig de kleine tasjes, wat je al niet met restjes kan doen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hee en raad eens: wie is er bijna jarig...?

  Groetjes,
  Alette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat gaaf heb je hier ook een patroon van???

  Groetjes Margrietha

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Margrietha,
  het patroon hiervan komt uit de adventtas van Farbenmix. Dat is nu nog wel te koop als Alles-zusammen ebook. Dit etuitje is een klein onderdeel daarvan. Als je in mijn berichtje in de 1e regel op uilenetuitjes klikt kom je bij het patroon terecht.
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette