woensdag 12 februari 2014

kleine projectjes van de laatste maand

Zo, met deze post ben ik echt helemaal bij met bloggen. Alles wat ik de laatste tijd gemaakt heb staat er nu op. Heerlijk.

Er ligt nog een heleboel geknipt klaar, vooral tassen. Af en toe neem ik de tijd om daar het een en ander aan weg te werken. Maar iets nieuws knippen is zo leuk.


Twee onderzetters van vilt met een mooie borduur. Ik had er al een aantal van gemaakt en in mijn winkel geplaatst en cadeau gegeven. De tea time is voor de juf van Jajeri (het is vrijdag juffendag, dan vieren alle leerkrachten van school hun verjaardag).

Rechtsboven een foto van 5 knikkerzakken en 10 vlaggetjes. Via de Sancho pagina op Facebook vroeg Corinda om hulp bij het maken van knikkerzakken. Zij krijgt spelletjes van een supermarkt en heeft hiervoor al vele knikkerzakken gemaakt. Nu had zij er nog veel meer nodig. Al deze presentjes gaan naar het ziekenhuis in Amersfoort en zijn bedoeld voor de zieke kinderen daar.
Van alle vlaggetjes die zij ontvangt maakt Corinda een enorme slinger om de kinderafdeling van het ziekenhuis op te vrolijken. Fijn dat ik aan dit projectje mee mocht helpen.

Rechtsonder op de foto het shirt Usedom. Dit keer van mooie soepele grijze tricot. Het shirt is voor mijn buurvrouw en zij gaat er iets moois op maken met hotfix.

En ik heb een leuk portemonneetje gemaakt. Het kleintje staat al in mijn winkel, de grootte was een bestelling en is al bij de nieuwe eigenaar aanbeland.


5 opmerkingen:

 1. Leuk zijn die onderzetters!! En wat een mooie vlaggetjes en knikkerzakken voor het goede doel,super.Heb je een eigen winkeltje? Ik zal eens gaan kijken,succes.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn winkeltje kun je vinden op www.joozz.nl. Leuk als je daar een keer 'langs' komt.

   Verwijderen
 2. Wow, jij hebt veel gemaakt zeg! Leuk!! Mooi modelletje shirt.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat zijn een hoop mooie creaties die voorbij komen.
  Worden weer een hoop mensen blij gemaakt.
  Vind het shirt ook erg mooi zowel het model als de stof.
  Ben wel benieuwd naar de hotfix creatie van de buurvrouw.

  Corina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zeer geregeld ga ik bij mijn buurvrouw langs om tassen en shirts op te vrolijken met haar steentjes. Een ontzettend leuke hobby naast het zelf naaien.
   Zodra de buurvrouw het shirt af heeft plaats ik een foto.

   Verwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette