vrijdag 20 februari 2009

Amelie maar dan anders

Voor ik aan de zomerkleding ga beginnen wil ik wat ruimte in mijn stoffenkast hebben. Dus de dikste lap eruit gehaald om een Amelie voor Jajeri van te maken. Ze heeft er al 2 maar deze tuniek staat haar zo leuk.


Ik heb het patroon wel helemaal veranderd om er meer een Laura van te maken. Dus het patroon in stukken geknipt en er een kleine buidelzak op gemaakt. Jajeri moet nog passen maar daar moet ik altijd het juiste moment voor uitzoeken, dat kan niet zomaar.

De tuniek is gemaakt van een heerlijk zachte harige aan alle kanten meerekkende stof. Makkelijk en snel te verwerken maar mijn naaikamer zit nu wel helemaal onder de roze pluisjes.
Om de eekhoorn zit een roezelbandje in dezelfde kleur roze, dat komt op de foto niet zo mooi over. Alle borduurtjes had ik nog liggen dus het was echt een snel klaar project. De binnenkant van de buidelzak heeft dezelfde tricot als de boordjes.

2 opmerkingen:

  1. Hahaha, wat herkenbaar, de dikste stof om ruimte te krijgen! Maar het resultaat is wel echt heel erg leuk! Wat een leuke combi en wat een leuke applicaties. Goed idee om het patroon zo te verbouwen. Ik heb geloof ik ook nog wel van die dikke lappen liggen...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er leuk uit, lekker roze, dat mag hier niet meer. Leuk ook de paddestoel achterop.
    Groet, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette