dinsdag 24 februari 2009

Goede doelen dag van Sancho.

Aanstaande zaterdag ga ik met nog 15 anderen van de vereniging Sancho droomdekentjes maken. Na het grote succes van de naaimarathon van afgelopen jaar is besloten om jaarlijks een goede doelen dag te organiseren vanuit de vereniging.

Dit keer niet zo groots opgezet, iedereen neemt zelf wat spullen mee en we gaan gezellig bij elkaar zitten om iets voor een goed doel te maken. Dit jaar is gekozen voor het maken van een droomdekentje voor stichting de Regenboog. De dekentjes komen terecht bij ernstig zieke kinderen met de hoop dat deze kinderen mooi dromen zullen hebben onder een dekentje dat met zoveel plezier is gemaakt.

Ik heb nog nooit gequilt en dat is eigenlijk het uitgangspunt maar patchwork mag ook. En dat is natuurlijk niets anders dan het aan elkaar naaien van lapjes. Tja en dat doe ik al bijna dagelijks.
Zondagavond heb ik vast wat lappen stof uitgezocht die geschikt zijn en 50 lapjes gesneden zodat ik meteen aan de slag kan zaterdag. We hebben van 14.00 tot 20.00 uur de tijd.

Zou dat lukken met al dat geklets tussendoor??

3 opmerkingen:

 1. Hoi Josette,

  Plaats je een foto van het resultaat, ben heel benieuwd !

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie lapjes heb je al bij elkaar gezocht! Jammer dat ik er niet bij kan zijn :-( .... Heel veel succes!!!! En veel gezelligheid toegewenst.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wens jullie veel succes. Een enorm goed doel!!
  En veel plezier

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette