maandag 25 mei 2009

In de volkskrant van vandaag ..

een heel artikel over zelf kleding maken omdat het blad Knipmode dit jaar 40 jaar bestaat. Ik heb het nog niet eens helemaal gelezen, ik werd van het eerste stuk al een beetje kriebelig.
Het staat in de bijlage van vandaag.

2 opmerkingen:

  1. Ik heb het gelezen en de tekst over "de gemiddelde lezeres" voel ik me totáál niet aangesproken. Wat een hokjesgeest in de krant. Ik naai juist, omdat ik niet in een hokje te plaatsen ben. Ik ben abonnee vanaf mijn 18e. En ik heb de afgelopen jaren ongeveer 3 á 4 Knips per jaar linea recta de papierbak ingekieperd. Zo waardeloos en saai vond ik hem! En diegene die ik bewaarde dan zat er wel één aardig jurkje of één goede broek tussen. Héél anders dan in de jaren '80 en '90, dan zat ik de knip uit te spitten en vond ik ècht héél veel patronen mooi! Nu is Burda meer mijn ding, en ontwerp ik zelf als ik het niet kan vinden. Dat ze minder bladen verkopen dan vroeger verbaasd mij niets! Het moet allemaal makkelijk, snel en het liefst zonder patroon! Nee, niet echt mijn ding, en ik vind het echt heel jammer, want vroeger zat ik samen met mijn moeder er naar uit te kijken als de Knip kwam!

    Groetjes, Collie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "goedkoop vertier met naald en draad" pffff wat 'n stomme tekst zeg. En de Knip vind ik helemaal niet bijzonder en ik naai al jaren, hahaha.
    Groetjes, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette