zondag 10 mei 2009

Moederdag

Dit jaar hebben de kinderen echt werk gemaakt van moederdag. Romek had een mooie steen beplakt op school, de meiden hadden samen een porseleine schoteltje gekocht bij V&D.

Maar het mooiste was de modeshow die ik vanmorgen uit mijn bed mocht bekijken. De kinderen hadden allerlei kleding die ik zelf gemaakt had uit de kasten gevist en kwamen 1 voor 1 de kamer binnen voor een mooie pose. Patrick was fotograaf. Ik vond het super leuk verzonnen van de kinderen.
Daarna kreeg ik een zelfgemaakt kado van Jajeri en Quinty. Een bakje gevuld met chocolade hagelslag, fruithagel, cacao en gestampte muisjes. En als verrassing zat er een dropje in. Uiteraard kreeg ik er meteen een lepeltje bij zodat ik op mijn nuchtere maag meteen deze heerlijkheid kon nuttigen :-).

6 opmerkingen:

 1. geweldig die modeshow!!! echt heel erg leuk...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk begin van de dag zo'n modeshow! Leuk om te zien wat je allemaal hebt gemaakt zo op een rijtje! Het eten van het bakje met alle soorten zoetigheid zal wel een beetje zwaar "vallen" hahaha, maar wat geweldig.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat 'n leuk idee, zo'n modeshow. Je hebt veel voor ze gemaakt zeg!
  Groet, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke modeshow een heel leuk idee van je kinderen.

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een origineel en persoonlijk idee die modeshow echt een ode aan de moeder die zoveel mooie kleren maakt,iets om dankbaar voor te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dat is leuk, die modeshow en wat een lol hebben ze er zelf ook bij! Erg leuk bedacht - wat zul je hebben genoten!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette