donderdag 14 mei 2009

zeep

Voor mijn moeders verjaardag had ik bij Lovely Lint een zeepketting besteld. De dochter van de eigenaresse Mariëtte zit bij Romek in de klas dus de overhandiging van het een en ander vond op school plaats. Daar kreeg ik niet alleen de mooie ketting voor mijn moeder maar ook een kleinere versie in de kleuren van mijn werkkamer voor mijzelf :-). Dat is pas een goed begin van de dag.
Thuis gekomen heb ik meteen de mooie verpakking open gemaakt en kwam de heerlijk geurende zeep eruit. Ik heb de ketting aan een oud kastje gehangen. Het is van een oud oom en tante van Patrick geweest en heeft schitterend geslepen glazen. We hebben er alleen nooit een mooie plek voor kunnen vinden in huis. Laatst kwam het van de vliering die ook vol met speelgoed staat in een opruim bui ineens weer naar beneden en heb ik het in mijn naaikamer gezet. Nu staan er een heleboel klossen lockgaren in en die ruimte had ik hard nodig want de 2 lades met lockklossen waren inmiddels meer dan vol.

5 opmerkingen:

 1. De kleuren van de klossen zitten ook in de zeepketting! Perfekt plaatje! Vrolijk om naar te kijken.

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat staat echt leuk fleurig met die klossen achter de raampjes. De ketting is ook leuk, zijn het gewone kralen of zeepkralen of zit er alleen 1 klein zeepje in?
  Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. @ Hannie: het zijn houten kralen en het blokje is een lekker geurend zeepje. Het hangt achter mijn naaimachine, heerlijk dus :-).
  Groetjes, Josette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk gezicht al die kleurtjes achter die prachtige raampjes !

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette