vrijdag 1 mei 2009

stand van zaken

Ik was met heel veel tegelijk bezig en van die lijst zijn inmiddels 5 dingen klaar. Tussendoor heb ik ook nog het prikbord afgemaakt en een kraamkadootje voor iemand gemaakt. Ik had een doekje geborduurd met de naam van het kindje en een leuk plaatje eronder. Daar heb ik helaas geen foto van. De foto ziet er een beetje raar uit maar die is op z'n kop genomen en toen gedraaid.
De achterkant van de shirts. De tulpen en vlinder komen uit de serie Blumengarten en de rozen uit de serie Rosenpracht.

De hemdjes en legging die nu af zijn waren bedoeld als even snel maken en dus zonder borduurtjes. Dat is goed mislukt, er zitten nu zo'n 45.000 steken op het rozen setje :-).

Die met de rozen is voor Quinty, de legging is Laguna en het shirt is een Uli maar dan wat uitgediept. De tulpen set is voor Jajeri, zelfde patroon. Er komt voor Quinty nog een jurk bij en voor Jajeri een rok, van de Jottum tulpenstof.

En liet ik gister nog zien hoeveel nieuwe velours ik had .... Ik had vooral veel kleiner spul besteld omdat het zo leuk is om nog subtiel ergens een stickertje op te strijken. Nu is alles van goud en rood dus op. Dat krijg je ervan als je je dochter de vrije hand geeft qua versieren van haar eigen t-shirt. Ze vindt het schitterend en dat is het belangrijkste.

3 opmerkingen:

 1. Leuk geworden !
  Je dochter heeft er wel kijk op.

  Groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke setjes! En het shirt is leuk geworden, dat heeft je dochter goed gedaan. Heel leuk zo in 1 tint aan elke kant. Ik vind het altijd veel te druk om diverse kleuren door elkaar te gebruiken en dan ook nog heel plaatjes. Maar zo in 1 tint vind ik het toch heel mooi geworden.
  Groet, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. :-) Geweldig dat dan ook álles erop moet. Daar ga je met "subtiel ergens een stickertje op strijken" :-) Wel erg leuk dat je dochter het zelf zo heeft uitgezocht!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette