donderdag 10 september 2009

en nu is het een setje

Bij het rokje met poezen heb ik een passend shirt gemaakt. Dit patroon van Claudia vind ik zo leuk maar dat heb ik niet. Dus ik heb Antonia omgevormd. Jajeri moet nog passen en ik ben erg benieuwd hoe de hals zit. Die ziet er nu wat rommelig uit, misschien dat ik er toch nog een bandje aan de binnenkant langs zet.

Voor op het shirt een grote poes die ik uit een oude Barbara Farber trui heb geknipt. Een trui die echt jaaaaaren geleden gekocht is bij een outlet en toen eigenlijk al te klein was. Zo zie je maar weer, wie wat bewaart die heeft wat. De poes past uitstekend bij de poezenborduurtjes op de rok.
Achterop het shirt 3 kleine minibloemetjes en hetzelfde band als aan de onderkant van de rok. Van de roze tricot van het shirt heeft Jajeri nog een legging van vorig jaar die nog past. Weer een herfst setje klaar dus, ik ben er nog nooit zo vroeg mee geweest.

8 opmerkingen:

 1. Wat een mooi fleurig setje,leuk met die poezen applicaties!

  Groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een supervrolijke set! Leuk met die poezen op het shirt en rokje!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hé, wat grappig, ik heb die trui in het groen, ligt nu bij Rosemarijn in de kast, hahaha, met bijpassende groene sokken :-). Ook een uitverkoopje en ook heeeel lang geleden, voor Leonoor gekocht. En als hij te klein wordt, weet ik wat ik ermee kan doen ;-). Heel leuk geworden, de rok is ook super.

  Groetjes, Isabelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke, frisse kleurenexplosie. Heel grappig, die poezen er zo op, lekker eigenwijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat 'n leuke set geworden met die katten erop. Ik hou van turquoise!
  Groetjes, Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik laat net de foto aan Lucy zien en die zegt gelijk: zo'n rok heeft Jajeri....hoezo opmerkzaam!!! Maar de set staat haar erg leuk moet ik zeggen uit eigen observatie.
  liefs Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die poes lijkt op de petshop poes toch? Misschien wil ze het stelletje volgende week wel aan, dan kan ik het bewonderen.

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette