zondag 6 december 2009

Sinterklaas avond

Gistermiddag bracht Sinterklaas met 2 pieten een bezoek aan mijn ouders. Wat een feest, wat een blije koppies. De kinderen hebben ontzettend veel leuke kado's gehad en zijn vandaag super lief met alles aan het spelen.


Tussendoor had Romek nog even tijd om van domino stenen een mijter te maken en om te gooien. Iedereen had weer veel moeite gedaan bij het maken van surprises en gedichten, enkele ervan staan op de foto. De dames hebben een leuk dansje gedaan voor Sinterklaas.

Voor Marien had ik een shirt gemaakt naar het patroon van Antonia maar dan helemaal aan zijn maten en voor een jongen aangepast. Versierd met veel veloursmotieven en wat borduurtjes maar die staan niet op de foto. Het shirt is al mee naar Amsterdam voordat ik er aan dacht om goede foto's te maken.


Om het kadootjes uitpakken wat minder chaotisch te laten verlopen dan andere jaren deden we dit keer een sinterklaas spel. Om beurten moesten we gooien en een opdracht doen of een kadootje voor iemand pakken. Het was erg leuk met zo'n spel maar zeker niet minder chaotisch.

1 opmerking:

  1. Leuke foto's en was inderdaad een geslaagde sinterklaasavond. Ik vond het iig wel minder chaotisch :-)

    P.

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette