vrijdag 16 november 2007

Een nieuwe slaapkamer ....

Romek en Jajeri slapen sinds een week op hun nieuwe, gezamenlijke, slaapkamer. Romek sliep altijd op zolder maar wilde dat al heel lang niet meer. Nu staat er in de (kleine) slaapkamer van Jajeri een stapelbed en slapen ze daar samen. Romek in het onderste bed en Jajeri bovenin.

En dat gaat toch zo goed. Romek slaapt veel sneller in en ligt niet meer eerst uren te draaien. En Jajeri hoeft niet meer zo vaak haar bed uit te komen.

Maar nu al 2 keer trof ik een leeg onderbed aan als ik zelf naar bed ging. De 1e keer lag er wel een grote bult maar dat bleken dozen te zijn. De 2e keer zag het bed er ook echt leeg uit.

Dan blijkt Romek dus gewoon bij Jajeri in bed te liggen. Samen onder 1 deken, heel gezellig naast elkaar. Ze worden ook niet wakker van elkaar. Ik vind het helemaal geweldig zo.


Gister lag Romek zelfs te slapen met een muts op. Ik had een grijze muts over en heb daar een geborduurde dino op gezet zodat Romek de muts kan gebruiken. Helaas werd Romek een beetje wakker van het rode ogen lichtje en ging hij rechtop zitten en trok de muts af. Daarna ging hij meteen weer liggen en sliep verder. Vanmorgen wist hij er niets meer van.Het ziet er misschien niet zo uit, maar hier liggen ze echt te slapen.

2 opmerkingen:

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette