vrijdag 23 november 2007

Tatatatatatataaaaaa .....

Eindelijk foto's van mijn werkkamer.

De kamer is op een paar kleinigheden na af maar ik maak al zo heerlijk gebruik van mijn nieuwe kamer dat foto's nu wel op hun plaats zijn.

Hier kun je zien hoe de kamer was voordat ik er aan begon.

Links een ruime tafel om aan te naaien en spullen neer te leggen. Rechts een hoge tafel om staand bij te werken en stof uit te leggen. Achter de kniptafel is ruimte voor een plank waar mijn vellen slapapier overheen liggen. Aan de andere kant van de kniptafel is nog net een ruimte tussen de kast en de muur om mijn koffer met borduurmodule neer te zetten. Een hele veilige plek.

De roze opbergdoos in het midden is gevuld met resten stof. Deze stofjes mogen de kinderen gebruiken zonder het te hoeven vragen aan mij. En ze maken daar goed gebruik van.


Op de schuine wand wil ik nog muurstickers plakken. Ik heb wel hele mooie gezien (bij de Bijzaak) maar ik wacht nog even met kopen. In januari ben ik jarig en deze periode is al duur genoeg.


Onder deze tafel 2 grote kisten met stof. En een verrijdbaar ladenkastje met allerlei handige spullen (en een hoop rotzooi).

De andere kant van de kamer met een 4,5 meter hoog plafond. Hier staat de zon op en dat is heerlijk werken. De kamer (en dus ik ook) wordt er zo licht en vrolijk van.


Hier een computerhoek en ruimte voor de lockmachine.

Op de turquoise muur komt nog een mooi kapstokje zodat ik kleding die klaar is op kan hangen. Gewoon om er zelf alvast van te kunnen genieten en om er goed foto's van te kunnen maken.

Het is ook heerlijk dat hier ruimte is om de strijkplank altijd klaar te hebben staan. Dan gebruik ik hem veel meer en daar wordt de kleding echt netter van.

Het gordijn wat hier bijna op de tafel hangt moet nog met een lus opzij gehouden worden. Doordat de vliering boven de computerhoek iets voor het raam zit kan het gordijn niet helemaal mooi aan de zijkant hangen.

Hier een hoekje voor de kinderen zodat ze van de naaimachine gebruik kunnen maken wanneer ze maar willen. Omdat hij op een klein tafeltje staat kunnen ze goed bij het voetpedaal. Ik gebruik deze machine zelf ook nog wel als de andere machine aan het borduren is.

De kast is gevuld met mijn enorme voorraad bandjes, knopen, etiketten, patronen, elastiek en vast nog veel meer wat niet meer in de laatjes onder de kniptafel paste.

De kamer is nu netjes, we hebben tijdens de hele verandering een hoop spullen weggegooid. Mezelf kennende zal de kamer binnenkort best iets voller zijn maar niet snel een rotzooi. Na ieder project ruim ik al mijn spullen weer op omdat ik het echt lekkerder vind werken als ik de ruimte heb en mijn spullen goed terug kan vinden.

Naast het kleine tafeltje komt nog wel een hometrainer te staan. Niet echt handig maar zolang hij gebruikt wordt (en bij voorkeur niet door mij ;-)) vind ik het prima.

Kortom: echt een paradijsje om in te werken!

5 opmerkingen:

 1. wat een heerlijke inspirerende kamer is dit geworden...dat moet heerlijk werken zijn daar...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Josette, wat is het ontzettend mooi geworden en wat lijkt me het heerlijk om een eigen ruimte te hebben, ooit komt die er ook voor mij hoop ik. Ik zal nog even moeten wachten tot 1 van de dochters de deur uit gaat....(nog een jaartje of 7 wachten dus)

  Groetjes Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Al schijnt het zonnetje buiten niet, dan schijnt het nog steeds binnen! Wat een paradijsje....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal je doelstelling gehaald,aldie prachtige kleuren. Ook zelfs het gordijn in meerdere tinten.Om vrolijk van te worden(blijven).

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette