zaterdag 24 november 2007

Zoe voor meiden

Ik heb tijdelijk mijn doelstellingen iets bijgesteld. Ik wil een groot deel van mijn tricot wegwerken maar ook van de vele veloursstickers die ik heb liggen. Het patroon Zoe leent zich daar uitstekend voor. De vorige versies waren allemaal voor Romek en die vind je hier, hier en hier. De meiden variant loopt iets getailleerd (ook de mouwen) en de onderkant van het voor- en achterpand lopen iets rond.Ik vind de hals van het shirt niet mooi geworden, het is te wijd en het boordje staat iets uit. Maar ik ben al heel erg blij dat het wel allemaal goed in elkaar zit.


De donkerroze tricot is iets dikker dan de bruine maar het combineert schitterend. De kleur van de bruine tricot is ook precies hetzelfde als het paardenhoofd aan de voorkant en de egels aan de achterkant.Op de armen zitten 2 roze glitterharten. Die zijn er ook op gestreken maar deze stickers zijn niet zo 'harig' als de anderen en voelen glad aan.


Het shirt past heel mooi op de Wanda die Jajeri op de foto aan heeft. Dat komt zo niet tot zijn recht dus jullie moeten me maar gewoon geloven.

1 opmerking:

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette