vrijdag 28 september 2007

Wanda aangetrokken

Ik ben helemaal opgelucht. Ten eerste omdat Jajeri de broek heeft aangetrokken. Tja, waar je tegenwoordig al niet blij om kunt worden. Ze wilde deze broek helemaal niet hebben en was al bezig een andere 5-jarige te zoeken die hem wel zou willen hebben.


Ten tweede omdat Wanda toch niet zo groot valt als ik had gedacht. Ze kan er duidelijk nog wel een tijdje mee doen. En ze moet de broek goed hoog optrekken maar dan ziet ie toch goed.


Het is duidelijk dat de ronde inzetstukken in het voor- en achterpand niets toevoegen als je zulke drukke stof gebruikt. Verder vind ik de broek zelf helemaal het einde, zooooo mooi. Ze gaat 'm lekker veel dragen op dagen dat we thuis zijn, kan ik er de hele dag naar kijken :-).

1 opmerking:

  1. Wat stond hij haar fantastisch zaterdag. Zowel bij de schoenenwinkel als bij de kapper vonden ze hem ook prachtig. Als ze er dan wat over zeggen wijs ik meteen op alle mooie details en op de applicaties en vertel trots dat MIJN dochter dat allemaal zelf maakt.Het lintje even vastnaaien, gaat gemakkelijk los.mama

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette