zaterdag 22 september 2007

De metamorfose is begonnen !!!

Jippie, na er lang tegenaan gehikt te hebben zijn we dit weekend dus eens echt begonnen met het opknappen van de werkkamer. Helemaal schilderen en opnieuw inrichten. Daarna is de slaapkamer van Jajeri aan de beurt waar een stapelbed gaat komen en 2 kledingkasten. Dan kunnen zij en Romek voortaan samen op een kamer slapen. Hopelijk komt dat de nachtrust van Romek ten goede, in zijn eentje op zolder slapen ging niet altijd even goed.

Dus als de kamer van Jajeri klaar is wordt de slaapkamer die nu van Romek is, een speelkamer.De werkkamer is nu bijna helemaal leeg. Dan gaten vullen en morgen beginnen met schilderen. Eerst maken we de kamer helemaal 'nuance wit'.


Dit is de kamer van Romek. Die wordt nu als opslagruimte gebruikt.


En zo ziet de gang er op dit moment uit. Maandagmorgen eerst maar naar de gemeente stort rijden.


Uiteraard is er eerst voor mij een tijdelijke werkplek gemaakt. Beneden aan de eettafel. Romek trekt zich niks aan van alle drukte om zich heen. Die werkt gewoon door met de strijkkralen. Het kan ook zijn dat hij ons niet hoort want hij zit namelijk de hele tijd heel hard te zingen.En de lockmachine bivakeert zolang in de (overvolle) kamer van Quinty. Stel je toch voor als ik die ineens een week niet zou kunnen gebruiken.

Zo, en nu gauw weer verder.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette