maandag 15 december 2008

Feliz is aan de beurt ...

Ik kan enorm tegen dingen opzien. En dan ga ik uitstellen, en treuzelen, en andere dingen doen ....

Zo heb ik van de zomer de jurk Feliz al getekend en uit de stof geknipt. Quinty heeft de stofjes bij elkaar gezocht. Maar ik zie er zo enorm tegenop om de jurk te maken dus het stapeltje patroondelen ligt te verstoffen in een hoek. Erg jammer.

En toch wil ik Feliz graag maken dus ik heb dat gemeld op het forum van Sancho. Daar blijken meer dames te zijn die tegen dit patroon aanhikken en we hebben dus met z'n allen afgesproken nu eens echt deze jurk te gaan maken.

Dus vandaag moet het er toch echt van komen. Al vanaf 10 uur vanmorgen ben ik in mijn naaikamer 'bezig' maar ik heb nog niet meer gedaan dan de machines inrijgen, 2 randjes locken en de strikbanden strijken.

Maar het is een begin ... wie weet volgt er ook nog een jurk, zou Quinty hem met Kerst aan kunnen (al is het een zomerjurk). Zeker nu het ook in mijn weblog staat heb ik een enorme stok achter de deur en dat is soms nodig.

2 opmerkingen:

  1. Hallo Josette, Ik weet zeker dat jou dochter met kerst in deze schitterende jurk rond loopt gezien al jou naaiprestaties. Succes hoor!! (ps ik ga weer verder met mijn bizzkids rokje voor mijn dochter moet ook nog voor kerst af)
    groetjes Marion

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Kom op, Josette, je kunt het BEST! Je moet er gewoon aan BEGINNEN, da's de truc (LOL). Ik ben aan 'n wollen wintermantel voor mezelf bezig (IEKS) en dat vind ik dus heel spannend maar hij vordert. Groeten, Hannie

    BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette