donderdag 24 juni 2010

Mooi!!

Op de weblog van Smila kwam herhaaldelijk het mooie jersey band voorbij dat zij gebruikt bij de afwerking van shirts. Dat moest en zou ik hebben dus overal rondgevraagd waar dat band te koop is. Best moeilijk wanneer je het alleen maar op foto hebt.

Kennelijk waren er meer mensen onder de indruk van dit band en heeft Smila er een grote hoeveelheid van kunnen kopen. De 1e keer dat ze het in de shop had was ik er niet op tijd bij maar de 2e keer gelukkig wel. En vandaag kwam het pakket door de brievenbus. 35 Meter band in 7 verschillende kleuren, ik ben er zo blij mee :-).

Het band is veel fijner en dunner dan ik gedacht had maar het voelt wel genoeg stevig aan. Misschien kan ik er vanavond nog mee aan de slag als de rest van de familie voetbal kijkt.

6 opmerkingen:

 1. eerst steekt Willie onze ogen uit, nou jij ook al... :) hihi. Ziet er mooi uit Josette, nou hoop ik dat het ook ooit hier te koop komt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Idd net wat Lilian al zei....
  en dan dacht ik dat ik al te veel op internet zat, blijkbaar nog te weinig hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Josette!
  Leuke lapjes (ik herken de eerste!! haha!) en ik heb ook jouw kadootje ontvangen hoor, heel erg bedankt!!!! Wat goed van dat tricotband zeg, zal er ook snel eens naar gaan kijken, want dat werkt toch wel lekkerder af met zo'n randje lijkt me. Ben benieuwd of je nog een kansje krijgt vanavond bij de voetbal!
  Groetjes Astrid

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel succes vanavond!! Je hebt meters genoeg voor heel wat shirtjes!!

  Groetjes, Collie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Haha idd.. Ik wil er ook nog aan zien te komen maar het zal er straks vast wel in overvloed zijn als het zo'n hit is! We wachten het af ;)

  groetjes.. Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 6. oooo.... wauw mooi zeg !! Ik was weer te laat helaas ;-D
  Veel plezier ermee hoor !!

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette