zaterdag 12 juni 2010

Veeeeeeeeel!!!

Vandaag ben ik met mijn medebestuursleden van de vereniging Sancho naar de lapjesmarkt in Utrecht geweest. Uit zelfbescherming kom ik daar zeer weinig want ik kan geen maat houden bij het kopen van stof :-).

Vandaag had ik wel een missie. Jongensstof kopen. En dat is niet makkelijk. Er is gewoon nauwelijks jongensstof te vinden. Zelfs niet op zo'n veelzijdige lapjesmarkt als in Utrecht. Ik ben me dus wel te buiten gegaan aan effen lappen in kleuren die ook voor jongens geschikt zijn. Hier thuis liggen alleen stoffen met drukke prints en een enkele lap roze, paars of oranje.Linksboven katoenen lapjes. Een lapje met 'wilde' dieren, een roze en een oranje ruitje voor applicaties een klein rood/wit stipje. De bovenste heeft Aline meegenomen van de markt in Amsterdam. Net als de 2 lapjes rechtsonder. Dat is dunne jassenstof. De rest is allemaal vandaag gekocht.

Rechtsboven denim achtige lappen, linksonder allemaal tricot. De eerste lap ligt nu al gewassen en gedroogd klaar op de kniptafel. Hopelijk is dat voor morgenochtend een t-shirt. Het wordt een heel klein shirtje en mijn tempo kennende duurt het nog wel even voor deze 17, 5 meter aan nieuwe kastvulling is weggewerkt.

5 opmerkingen:

 1. Jeetje zeker lekker veel, nou jij hoef je voorlopig niet meer te vervelen. (deed je toch al niet volgens mij) http://amigu.punt.nleel plezier en succes met je nieuwe aanwinst.

  Groetjes van Claire

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je bent goed geslaagd dus! Wel herkenbaar hoor, ik maak momenteel niet zoveel voor Jack, hij heeft z'n kast al goed volhangen, maar ik wilde een 3/4 broek voor hem maken en in mijn toch wel leuke voorraad (ahum) zat slechts 1 geschikte lap voor hem. Misschien een goed idee om ook eens richting Utrecht te rijden en de jongensbasics wat aan te vullen. Jij kan iig weer lekker aan de slag! :-)

  Groetjes, Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oh zat ik nog maar in het bestuur...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ooh gezien hoeveel stoffen erop de markt in Utrecht liggen heb je je nog ingehouden! :D
  Ik kijk uit naar je creaties

  groetjes
  Ruby

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette