maandag 28 mei 2007

Tomke 2

De tweede Tomke is ook al weer klaar. Gemaakt van 4 verschillende katoentjes. Ik vond dat best druk genoeg maar Quinty was helemaal teleurgesteld dat er geen borduurtje op zat. Vandaar dat er nog snel een vlinder op de voorkant gezet is.Dit is hetzelfde bloesje als uit de vorige posting. Alleen dan met (dubbele) volanten langs de armen en onderkant.Omdat het bloesje best groot valt heb ik er in de taille een smalle tunnel opgezet met elastiek erdoorheen. Daaraan hangt een scarabee. Tien jaar geleden gekocht in Egypte tijdens onze huwelijksreis.


Quinty staat wat stijf op de foto maar dat is vooral omdat ze zo ontzettend haar best staat te doen. Op deze laatste foto maakt ze met haar rechterhand een V teken. Ze heeft ergens opgevangen dat dat erg stoer is dus ze staat tegenwoordig op bijna iedere foto met haar vingers in een V. Helaas weet ze zelf ook allemaal niet wat het betekent dus gebeurt het ook wel eens dat ze haar vingers verkeerd om houdt of maar 1 vinger op steekt :-).

4 opmerkingen:

 1. wat zit die achterkant van tomke netjes met zo'n tunneltje! Supermooi en een goed idee! De tor zie ik niet goed, is hij soms roze? Leuk ook dat hoesje voor het mes, wat vindt je moeder ervan?
  groetjes van Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ooh, nou zie ik ze pas, de torretjes, leuk!!
  Lilian

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De torretjes zijn de blauwe 'kralen' die aan de elastiekjes hangen. Je kunt ze goed zien als je op de foto klikt dan wordt ie wat groter.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schattig hesje, wil het graag in het echt zien

  BeantwoordenVerwijderen

Dank je wel voor het achterlaten van een reactie :-).
Groetjes, Josette